Welkom op onze website
Welkom bij Autorijschool KempKosten_rijles_image

Waarom zou ik voor Autorijschool Kemp kiezen?

Autorijschool Kemp is een jonge en moderne rijschool waar elke leerling alle aandacht krijgt die hij of zij verdient. Dit in tegenstelling tot de scholen die al sinds mensenheugenis hun klanten routinematige opleiden, of de grote scholen waar je vaak met wisselende instructeurs te maken krijgt.
Wij hanteren gunstige prijzen, hebben een moderne website met veel informatie die regelmatig aangevuld wordt en zijn zelf volgens de nieuwste methoden opgeleid.

 

Al vanaf  2004 is Autorijschool Kemp  RIS gecertificeerd! Wij leggen voor onszelf de lat hoog en daar profiteert u van.
We maken gebruik van perfect materiaal, werken planmatig, hanteren een Instructievorderingenkaart waarop de gegevens worden vastgelegd en zijn flexibel genoeg om aan persoonlijke wensen tegemoet te komen.

 

Lessen bij Autorijschool Kemp duren:
60 minuten (normaal)
120 minuten is echter ook mogelijk en effectiever.

 

Voor de les maken wij gebruik van de nieuwste Audi A3 Sportback 1.6 TDI U met een milieuvriendelijke dieselmotor. (energielabel B)
Deze luxe Audi is voorzien van de modernste veiligheidsvoorzieningen en biedt met Climate Control een prettige leeromgeving. De auto laat zich makkelijk besturen en biedt enorm veel zicht voor de bestuurder. Tevens mag je bij ons je eigen cd´s of iPod meenemen zodat je kunt lessen met je favoriete muziek. (natuurlijk bepaald de rij-instructeur het volumeniveau ;-)) En in onze lesauto wordt niet gerookt!

 

Kortom persoonlijke aandacht heeft bij ons prioriteit, jij staat centraal bij Autorijschool Kemp! Met de flexibiliteit die een kleine rijschool kan bieden krijg jij bij ons les op maat!

 

Autorijschool Kemp verzorgd autorijlessen in: Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Kinderdijk, Streefkerk,
Oud-Alblas, Bleskensgraaf, Wijngaarden en Nieuw-Lekkerland.